Met deze wegafsluitingen en werkzaamheden moet je rekening houden in de week van 8 juli

- Advertisement -

Met deze wegafsluitingen en werkzaamheden moet je rekening houden in de week van 8 juli

In dit overzicht zie je met welke werkzaamheden in Dordrecht je rekening moet houden in de week van 8 juli 2024.

A16 tussen Dordrecht en de Moerdijkbrug: Maandag 8 juli van 22.00 uur tot dinsdag 9 juli 05.00 uur (in beide richtingen). Verkeer richting de Moerdijkbrug wordt omgeleid via de parallelbaan van de A16.

Kamerlingh Onnesweg: Op 5 juli worden er hekken weggehaald en op 8 juli worden er nieuwe hekken geplaatst. Daarom zijn er op deze dag minder rijstroken beschikbaar vanwege de werkzaamheden.

Jan van Brakelstraat: Op 8 juli wordt er aan het riool gewerkt, waardoor de weg in beide richtingen dicht is.

Oranjelaan: Op 8 juli wordt er van 10.00 tot 14.00 uur aan een deel van de weg gewerkt.

Zuidendijk: Op 9 juli zijn er asfalteringswerkzaamheden ter hoogte van de Stevensweg.

Admiraal de Ruyterweg: In de avond en nacht van 10 op 11 juli zijn er minder rijstroken beschikbaar vanwege een inspectie bij de geluidsschermen.

Oostkilpad: Van 11 tot en met 16 juli is de weg in beide richtingen dicht. De rijbaan en voetpad worden herstraat.

Maarten Harpertsz. Trompweg: Op 11 en 12 juli wordt er aan de herinrichting van de weg gewerkt.

Hollanderstraat: De Hollanderstraat is op 11 juli in één richting dicht vanwege werk aan kabels en leidingen.

Overkerk: In de Wilgenwende wordt tussen 4 juli en 30 augustus een brug gerealiseerd. Hierdoor kun je te maken krijgen met gesloten wegen.

Kerkeplaat: Van 1 tot en met 16 juli is een deel van de Kerkeplaat op doordeweekse dagen gedeeltelijk dicht.

Nijverheidstraat: Van 24 juni tot en met 11 juli wordt er aan kabels en leidingen gewerkt, waardoor een deel van de weg dicht is.

Kastanjelaan: Vanaf 24 juni tot en met 26 juli wordt er gewerkt aan de weg. Je moet op sommige plekken omrijden, maar dit kost minder dan 5 minuten tijd.

Lijnbaan: Van 24 juni tot en met 19 juli wordt er aan kabels en leidingen gewerkt.

Van Blanckenburgstraat: Van 21 juni tot en met 12 juli zijn er werkzaamheden aan het riool. Daarom is de weg dicht tussen Frans Lebretlaan aan Sweelinckstraat.

Vondelstraat: Van 1 tot en met 19 juli is de straat dicht tussen Krispijnseweg en Brederodestraat (helft vanaf Krispijnseweg)

Reeweg Oost: De weg wordt anders ingericht. Daarom is de weg in beide richtingen dicht tussen de Crayensteinstraat en N3. Dit duurt van 31 mei tot en met 30 augustus. Fietsers kunnen langs het werk lopen. Auto’s volgen de gele borden.

Troelstraweg: Van 6 mei tot en met 20 september zijn er, in verschillende fases, werkzaamheden. De rijbaan en het trottoir worden herstraat, waardoor de weg dicht is.

Laan der Verenigde Naties/Dokweg: Houd rekening met werkzaamheden bij de Dokweg. Er staan borden die vertellen hoe je moet rijden.

Colijnstraat: In Crabbehof wordt veel gesloopt, gebouwd en onderhoud gedaan. Woonbron bouwt nieuwe appartementen in de W.H. Vliegenstraat en de Frank van der Goesstraat. De gemeente vervangt het riool in de omgeving van deze straten, zoals Colijnstraat en Tak van Poortvlietstraat. Tegelijk richten we de straten anders in met meer groen en parkeervakken. Er is steeds een ander stuk straat aan de beurt. Dit duurt van oktober 2023 tot en met juli 2024. Als er een stuk straat wordt afgesloten, volg dan de bekende gele borden. Die geven aan hoe je om kunt rijden. 

Markettenweg: Er wordt van 5 juni 2023 tot en met augustus 2024 gebouwd aan de Markettenweg. Daarom is deze weg in beide richtingen dicht tussen Weizigtweg en P&R. Er is een tijdelijke fietsenstalling achter het station. De P&R blijft bereikbaar.

Spuiboulevard (langdurig project): Gemeente Dordrecht wil het verkeer naar het centrum anders verdelen. Dat doen ze om de verwachte groei van het autoverkeer aan te kunnen. De komende jaren gaat er daarom veel veranderen bij de Spuiboulevard en omgeving. Hier lees je wat er allemaal gaat gebeuren. 

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen.

Bekijk ook:

Cet article est apparu en premier sur https://indebuurt.nl/dordrecht/nieuws/verkeer/met-deze-wegafsluitingen-en-werkzaamheden-moet-je-rekening-houden-in-de-week-van-8-juli~297092/


.

- Advertisement -