Bizarre beelden: IndiGo A320 landt vlak achter vertrekkende Air India A320

Bizarre beelden: IndiGo A320 landt vlak achter vertrekkende Air India A320

De Indiase luchtvaartautoriteit is een onderzoek gestart naar het voorval. Zowel Air India als IndiGo zeggen dat de piloten de instructies van de luchtverkeersleiding hebben gevolgd. De verantwoordelijke luchtverkeersleider is per direct geschorst in afwachting van de uitkomst van het onderzoek.

De drukke luchthaven van Mumbai gebruikt slechts één start- en landingsbaan tegelijkertijd, waar vertrekkende en landende vliegtuigen afwisselend van gebruikmaken. Volgens de normen kunnen er elke 3 minuten maximaal twee vliegtuigen landen én twee vertrekken, maar daarbij moet wel een stuk meer afstand worden gehouden.

De betrokken vluchten bij dit voorval waren 6E-5053 en AI-657.

Bekijk hieronder de beelden:

\n »}];

var restrictedCookies = [{« script »: »« }];
var optimalCookies = [{« script »: » »
+ «  »}];


Cet article est apparu en premier sur https://luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/3/airports/bizarre-beelden-indigo-a320-landt-vlak-achter-vertrekkende-air-india-a320


.