India in Nood | Open Doors

India in Nood | Open Doors

Zes weken en 968 miljoen kiesgerechtigden. Op dit moment vinden de grootste verkiezingen ter wereld plaats in India. Open Doors luidt de noodklok. Zonder ingrijpen verandert India in een hindoeïstische staat en kunnen radicale hindoes ongestraft christenen aanvallen. Bid mee!

De kerk in India staat onder druk. Radicale hindoes hopen met de huidige verkiezingen een hindoeïstische staat te maken van India en alle ‘vreemde’ religies uit te roeien. Antibekeringswetten worden misbruikt om voorgangers te arresteren. Daarnaast is er grote angst dat het nu al extreme geweld tegen christenen zal exploderen.

Strijd mee met deze Indiase vervolgde broers en zussen: bid mee tijdens de verkiezingen!  

Cet article est apparu en premier sur https://www.opendoors.nl/indiaondervuur/


.