UFC 270: Ngannou vs Gane | Ennakko, kertoimet ja vihjeet, Vidéo

UFC 270: Ngannou vs Gane | Ennakko, kertoimet ja vihjeetUFC 270: Ngannou vs Gane | Ennakko, kertoimet ja vihjeet

Lauantaina tanner tärisee, kun UFC tarjoilee ensimmäisen MEGA ottelukortin. Tarjolla on mestaruusotteluita kaksin kappalein, kun co-main eventissä kohtaavat höyhensarjan Brandon Moreno sekä Deiveson Figueiredo. Illan pääottelussa ratkaistaan kuka on badest MF on the planet, kun Francis Ngannou kohtaa Ciryl Ganen.

Ennakossa pureudutaan myös pariin muuhun matsiin, eli luvassa on puolituntinen varsin tiukkaa asiaa!

Uhmapelaajat on Suomen johtava vedonlyöntiyhteisö, joka tarjoaa parhaimmat vihjeet, kovimmat analyysit, kimpat sekä markkinoiden kuumimmat tarjoukset vedonlyöntiin.

Uhmapelaajat löydät helposti osoitteesta: https://www.uhmapelaajat.com

Uhmakimppa – eli Uhmapelaajien omat pelikimpat tarjoaa sivuston käyttäjille mahdollisuuden ostaa osuuden lapusta, jota sitten lähdetään naaraamaan himaan… kimpassa! Kimppasuurvisiirimme kasaa lähes päivittäin yhteispelin, jolla haetaan pelimiehen potteja isolla katiskalla, eikä mitään mato-ongella nousevia sinttejä. Jos sipulisi kestää voittoja, joilla tilataan kaviaaria eikä silakoita, on UHMAKIMPPA luotu juuri sinua varten. Kattauksena päivän mukaan Moniveto, Vakio, Colossus ja Ravit!

Uhmakimpat löydät kätevästi myös osoitteesta: https://www.uhmapelaajat.com/kimppapelit/

Löydät Uhmapelaajat myös kaikista merkittävistä some kanavista, ja materiaalia on tarjolla niin kellon, kuin vuodenkin ympäri. Nykypäivästä reaaliajassa pyörivää keskustelua löydät uhmapelaajien Telegram ryhmästä, josta saat myös parhaiten sekä nopeiten tiedot uusista UHMAKIMPPA -lapuista, joita suurvisiiri tarjoaa. Facebookin puolelta löytyy toinen varsin aktiivinen keskusteluryhmä, ja sen lisäksi tarjolla on nopeampaa sisältöä kulutettavaksi mm. Twitterin sekä Instagramin puolella.

Mikäli mielesi janoaa laadukasta sanahelinää ja enkelten sointuja, voit suunnata Soundcloudin puolelle, jossa Uhmapelaajien rautaiset ammattilaiset lyövät faktaa sekä tipsejä tiskiin rennolla meiningillä. Souncloudin materiaalia voit kuluttaa kätevästi esimerkiksi bussimatkalla töihin tai lenkillä koiran kanssa. Kannattaa siis ottaa ehdottomasti eri kanavat haltuun, jotta pysyt kartalla markkinoiden parhaista tipseistä sekä laadukkaasta opastuksesta vedonlyönnin saralla.

Alta löydät linkit sekä kutsut kaikkiin eri some kanaviin sekä eri alustoilla pyöriviin keskusteluryhmiin:

Instagram: https://www.instagram.com/uhmapelaajat/
Twitter: https://twitter.com/uhmapelaajat
Facebook: https://www.facebook.com/Uhmapelaajat-409945712772983/
Uhmapelaajat FB ryhmä: https://www.facebook.com/groups/2062068510604784/
Telegram: https://t.me/joinchat/HheDPw9DhGoVe0X9phWnTA
Souncloud: https://soundcloud.com/uhmapelaajat

0:00 Intro
0:35 UFC 270
1:23 Early Prelims & Prelims
2:25 Cody Stamann vs Said Nurmagomedov
5:09 Michel Pereira vs Andre Fialho
9:00 Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo
17:30 Francis Ngannou vs Ciryl Gane
26: 49 Kuuntele tarkkaan
27:35 Loppukaneetit

#UFC270 #Betsit #Uhmapelaajat

Cette Vidéo est apparue en premier sur https://www.youtube.com/watch?v=s8hxT74K4RI

.