De 5 bedste Skabssenge

Et soveværelse er et vigtigt sted i ethvert hjem. Specielt vigtigt er soveværelsets hovedelementet, sengen, fordi søvn og en persons hvile afhænger af den, og det påvirker igen fysisk og moralsk sundhed. I dag vil vi fortælle dig om 5 af de bedste Skabssenge muligheder, som du altid kan købe til overkommelige priser på hjemmesiden SMARTBett.

Alle forsøg på at optimere lejligheder fører til minimalisme. Denne moderne stilistiske løsning består af multifunktionelle, smukke møbler, som giver den mest effektive måde at forvandle selv det mindste værelse til en rummelig, lys lejlighed. Murphy-sengen er et utrolig elegant og kompakt boligmøbel, designet som et moderne skab med en finish, der vil forbedre din indretning og matche enhver rumindretning.

Hovedside picture 3

Hvad er de 5 mest populære muligheder?

SMARTBetts hjemmeside har mange gode muligheder, men nogle er mere efterspurgte end andre.

Horisontal Vild Eg  /  Horizontal Wild Oak

Dette er en fantastisk enkeltseng, lavet i den minimalistiske stil. Fordelen ved en skabsseng er pladsbesparelsen, der ikke fratager dig muligheden for at sove godt og hvile dig komfortabelt. I løbet af dagen, hvor du er vågen, har du mulighed for at gøre dit soveværelse eller ethvert andet rum mere praktisk, rummeligt og nydeligt. Sådan et møbel er lavet i stilfulde farver og har ridsebeskyttelse.

Lodret hvid/hvid glans  /  Vertical White/White Gloss

Ligesom den forrige mulighed kan du bestille denne seng i forskellige størrelser. Den fylder minimalt og smelter smukt sammen med klassisk og moderne interiør. Patenterede mekanismer hjælper med at folde dette møbel ud – uden det kræver den helt store indsats – på blot et par minutter.

Lodret antracit/hvid  /  Vertical Anthracite/ White

Hvis dette møbel om natten er stedet at sove, kan det om dagen bruges som et skab. Denne seng har et smukt og ergonomisk design. Farven bruger også melaminbelægning, som er en meget brugt teknologi rundt om i verden. Det er anerkendt som værende sikkert og optimalt til brug i møbelproduktion.

Vandret antracit/vild eg  /  Horizontal Anthracite/Wild Oak

Denne stilfulde farve vil passe smukt ind i din lejlighed. Ligesom de andre modeller har den et robust, holdbart metalhåndtag med let afrundede kanter. Det praktiske håndtag bøjer ikke, når du åbner skabet, ej heller skærer den din hånd, som nogle andre producenters håndtag gør. Fra siden ligner det en elegant metallinje, der understreger den strenge moderne stil.

Lodret antracit/beton  /  Vertical Anthracite/Concrete

Ved åbning af disse designs hænger fronten halvåbent for en blødere, ubesværet kontakt med gulvet, derudover kan mekanismernes bevægelse fra start til slut kaldes lydløs. Dette er en original farve med et pålideligt design, der er let at bruge hver dag

Fordelene ved at bruge Skabssenge

Du behøver overhovedet ikke gøre nogen særlige fysiske anstrengelser for at få en fuld seng, da moderne mekanismer er ret nemme at bruge. Det der gør Murphy-sengen specielt god:

  • Den måske vigtigste fordel ved denne møbeltype er at spare plads i rummet.
  • I modsætning til foldesofaer, som også giver dig mulighed for at spare plads i rummet, kan sengen skjules i skabet med alt sengetøj, madras, puder og tæpper.
  • Du behøver ikke engang at rede sengen for at samle transformatorsengeskabet. Når du samler dette design, skal du bare rette alt sengetøjet.
  • Sådanne møbler kan købes i forskellige former og farver. Du kan nøje udvælge den, der passer til netop dit værelse. Den er lavet i forskellige stilarter, hvilket giver dig mulighed for at følge modetrenden.
  • Producenten bruger kun højkvalitets- og naturlige materialer, som, hvis det skulle ønskes, kan trimmes med spejle, læder og andre elementer.

Hovedside picture 4

En fordel, der bestemt bør nævnes, er den høje grad af funktionalitet. Med hensyn til komfort er Murphy-sengen absolut ikke ringere end den almindelige dobbeltseng. I øjeblikket findes sådanne møbler i to versioner:

  • Vandret kan perfekt integreres i et vægelement eller som et separat skab, der er kompatibelt med højt til loftet. Den mindre bredde på opretstående senge sammenlignet med lange senge skaber ekstra plads til andre møbler og tilbehør såsom natborde og skabe i rummet.
  •  Lodret skal ikke integreres i en vægenhed og kan opsættes perfekt som en skænk eller highboard. Indvendig opbevaringsplads til montering af ekstra hylder over sengen.

Du kan altid finde og vælge den bedste mulighed på hjemmesiden SMARTBett. I kataloget finder du både enkelt- og dobbeltsenge, som vil passe perfekt til din lejlighed.