Vlog cu de toate/ Hamburgeri/Interviu Tiara/Spectacol magie/ Cumparaturi/Redecoram‎ @Dana Sestun , Vidéo

0 11

Vlog cu de toate/ Hamburgeri/Interviu Tiara/Spectacol magie/ Cumparaturi/Redecoram‎ @Dana Sestun Vlog cu de toate/ Hamburgeri/Interviu Tiara/Spectacol magie/ Cumparaturi/Redecoram‎ @Dana Sestun 

@Madalina Blaj

#colaborare #ozidinviatamea #youtubemama #interviu #cumparaturialimentare #spectacol #magie

Buna!
Bine ai venit sau revenit la mine pe canal! In vlogul de astazi va arat putin cum a decurs ziua de ieri, ce activitati am facut,ce am gatit,unde am fost.
Dar inainte sa incep, vreau sa va spun ca acest video este in colaborare cu o mamica foarte draga, numele ei este Dana Sestun. Prin intermediul acestei platforme am reusit sa ne cunoastem si am realizat ca parca ne stim de o ziata.
Va recomand cu caldura sa treceti si pe la ea pe canal si sa o sustineti.
In acest vlog eu i-am luat un interviu fetitei mele de 3 ani si 3 luni,iar Dana la randul ei i-a luat un interviu băiețelului ei. Sper tare mult sa va placa!
Tot in vlogul de astazi, am preparat chifle si hamburgeri. Dar sa va spun un secret, cu reteta acestui hamburger, am trecut eu de preselectiile la Chefi la cutite.
Puteti sa mai vedeti cum am redecorat camera fetei, dar si o particica dintr-un spectacol de magie(Tiara a ajuns pe scena).
Atat va spun, sper sa va placa!
Vizionare placuta!

Canalul Danei: https://youtube.com/@danasestun

Cette Vidéo est apparue en premier sur https://www.youtube.com/watch?v=5k_yi8Rmh4M

.