Dit is de nieuwe naam voor de zoon van Kylie Jenner, volgens fans – Vidéo

0 22Kylie Jenner (24) en Travis Scott (30) besloten deze week om de naam van hun zoon te veranderen omdat ze dachten dat Wolff niet geschikt was voor de kleine man. Fans speculeren sinds de aankondiging. Dat is wat ze dachten dat de naam was van de zes weken oude baby.
#Ditvolgens #fansnieuwe #naamKylie
« Ter info, de naam van onze zoon is niet langer Wolf. We vinden gewoon dat de naam niet bij hem past. Ik wilde dit gewoon delen omdat ik de naam Wolf overal zie », zei Kelly maandag op Instagram. Ze zei niet wat de naam van haar zes weken oude baby was. Gelukkig hebben fans haar niet nodig om erachter te komen. Ze waren ervan overtuigd: de baby heet nu Jacques. Het zal een eerbetoon zijn aan pater Travis, wiens echte naam ook Jacques is.

Fans hebben geen goede reden om dat te denken, maar ze twijfelen er niet aan: « Hij is geboren op 22/2/22 en zijn middelste naam is Jacques, dus ik ga de naam Jacques Deuce aannemen », schreef iemand. « Ik heb op Jake gestemd. Het moest altijd Jacques zijn » en de anderen reageerden.

Laisser un commentaire