Elon Musk és James Franco is tanúskodhatna Johnny Depp ellen a bíróságon – Vidéo

0 14Elon Musk és James Franco is tanúskodhat a bíróságon Johnny Depp ellen – több hírességet is bevontak rágalmazási perbe.
#ElonMusk #JamesFranco #JohnnyDepp #tanúskodhatbíróságon #elonmusk #elonmusk
Még 2018-ban rágalmazási pert indítottak a színésznő ellen Johnny Deppnek a The Washington Postban tett megjegyzései miatt. A cikkben Hurd a családon belüli erőszak egyik túlélőjeként írta le magát, bár nem Depetert nevezte bántalmazónak. De nem kell leírnia, hogy mindenki tudja, ő a színész. Hurd már családon belüli erőszakkal vádolta meg Depetert, amikor 2016-ban elvált. A színész 2019 tavaszán 50 millió dollárra perelte volt feleségét a megjelent cikk miatt, de a tárgyalási sorozatot április 11-ig halasztották.

A színész egyébként 2020-ban már elveszített egy pert a The Sun ellen, amely szerint Depeter feleségverő volt, de a bíróság elmondhatja az igazat a lapról. A perre hivatkozva Hurd vádat akar emelni ellene, ugyanis mindkét perben az a fő szempont, hogy Depp bántalmazó félként szerepel. Egy virginiai bíró azonban eldobta Hurd kérését, így a per folytatódik – írta a People magazin.

A legfrissebb hírek szerint Hurd mellett James Franco színész, Ellen Barkin színésznő és Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója is tanúskodhat. A WandaVision színésze, Paul Bettany valójában Depp ellen fog tanúskodni, mivel szöveges üzeneteiket korábban nyilvánosságra hozták a beszélgetéssorozatban. Hurd korábban azt mondta a bíróságnak, hogy James megmutatta Franconak, milyen kárt okozott neki Depp – feltehetően ezért jelent meg tanúként a perben. Depp azt is állította, hogy Elon Musknak viszonya volt volt feleségével röviddel azután, hogy összeházasodtak. Talán ez is indokolja a tanúskodásra való felkészülést.

Elon és Amber csak 2016 májusában találkoztak egymással, és ez még ritka. Csak egy idő után kezdett komolyabbá válni kapcsolatuk

Musk képviselője mondta.

Depp és Hurd sms-ei mellett a kollégáikkal váltott szövegekről is szó lesz a bíróságon. Az ügyben szerepel még Jason Momoa, az Aquaman rendezője, James Wan, Zach Hind és J. K. Rowling is, aki Depp utódja lesz.

Johnny Depp és Amber Heard a 2011-es « The Diary » című film forgatásán találkoztak először, és évekig buliztak, mielőtt 2016 májusában elváltak. A színésznő lakhelyelhagyási tilalmat kért Depp ellen, hatalommal való visszaéléssel vádolva, de a színész ezt folyamatosan tagadta. A korábban áhított pár végül 2016 nyarán beperelte

Laisser un commentaire