Brad Pitt bepereli Angelina Jolie-t, és esélye van a győzelemre – Vidéo

0 30Most nem a gyerekekről van szó, hanem a közös tulajdonról, amit Brad szerint Angelina eladott a háta mögött.
#BradPitt #pertindít #AngelinaJolie #esélye #megvangyőzelemre
Johnny Depp után, aki újabb ügyvédet fogadott népes csapatába az Amber Heard elleni csatában, Brad Pitt is úgy döntött, hogy ismét bíróságra megy Angelina Jolie-val szemben. Ezúttal azonban nem a gyermekelhelyezési perről van szó, hanem arról, hogy Brad állítása szerint a színésznő a háta mögött akarta eladni a franciaországi borászatukból a 40%-os részesedését.

A UsWeekly birtokába került dokumentumok szerint Angie tavaly októberben úgy zavarta le az eladást, hogy az exe nem is tudott róla. Sőt, Brad azzal is vádolja őt, hogy olyan nyereségre akart szert tenni, ami nem is az ő érdeme, ugyanis a válásuk óta egyedül a színész tolta a pénzt a bizniszbe, ami először lett nyereséges 2021-ben. Az már szinte mellékesnek tűnik emellett, hogy az eredeti megállapodásuk szerint csak közös megegyezéssel adhatták volna el a részesedésüket, vagyis az, hogy Angie megszabadult a saját részétől, minden szempontból tisztességtelen üzletnek tűnik. Nem csoda, ha a színész úgy döntött, ezt a kört is perre viszi!

A magazinnak nyilatkozó forrás szerint Bradnek minden esélye megvan a győzelemre, ugyanis Angelina ezzel egyrészt megsértette a színész személyiségi jogait, másrészt olyan pénzhez jutott hozzá a nyereség által, ami nem is őt illetné meg.

Laisser un commentaire